0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Samponok Jimjams Beauty Baby Babafürdető És Samponhab 3In1 250Ml

Jimjams Beauty Baby Babafürdető És Samponhab 3In1 250Ml

Jimjams Beauty Baby Babafürdető És Samponhab 3In1 250Ml
Kategória: Hajápolás > Samponok
Cikkszám:jj4004_jimjamsbeauty
Szuper ár:
1 710 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A Jimjams Beauty Baby Babafürdető És Samponhab 3In1 250Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Jimjams márkájú, növényi kivonatú babafürdető és koszmó elleni sampon babáknak.

- Koszmó ellen
- Gyengéden tisztít
- Hidratál

Hatóanyagok:

5-féle növényi kivonat (bojtorján, boróka, citromhéj, kakukkfű, és tárnics kivonat) : faggyúműködést szabályozó, fejbőr mikrokeringését élénkítő hatóanyagok Bőrazonos lipid (magzatmáz-alkotó) : bőrkondícionáló anyag, bőrhidratáló és bőrpuhító hatása van (magzati mázban is megtalálható) Antibakteriális tisztító anyag a koszmó ellen : habzik, ezáltal tisztít, és egyben védi a bőrt az irritációtól és a kiszáradástól Glicerin : bőrfeltöltő és bőrhelyreállító összetevő. Bőrazonos vízmegkötő (humektáns) anyag, amely segít a normál egyensúly és hidratáció megteremtésében. Egyike a bőrben található sok anyagnak, amely segít megőrizni az egészséges megjelenést és érzetet, véd a kiszáradástól, és a bőr nedvességszintjének megőrzésén dolgozik. Betain : egy nedvesítő, hidratálást optimalizáló összetevő, mely a bőr hidratáltságának egyensúlyát szolgálja. Különlegessége, hogy képes a sejtek vízháztartását fenntartani. További pozitívuma, hogy kifejezetten kellemes és selymes érzete van. Bőrgyógyászatilag igazolt bőrbarát formula, ami gyengéd tisztítást és hidratálást biztosít. A bőrazonos biolipid et tartalmazó samponhab segít az elhalt hámsejtekből és felesleges faggyúból álló koszmó fellazítását és eltávolítását. Faggyútermelést szabályozó növényi kivonatai segítik megelőzni a koszmó kialakulását. Érzékeny felnőtt bőr tisztítására is ajánlott. Allergén illatösszetevőket nem tartalmaz.
A haboló adagolófejnek köszönhetően a pumpa a megnyomáskor felhasználásra kész, krémes habot állít elő kézbe a folyadékból.
Maximálisan bőrbarát formula:
0% SLES és SLS 0% szilikon olaj 0% ásványi olaj 0% parabén 0% színezék 0% allergén illat VEGÁN Használat: Oszlassa el a tenyerébe pumpált habot a nedves bőrön és hajon, majd jól öblítse le. Koszmó kezelésére heti 2-3 alkalommal oszlassa el a tenyerébe pumpált habot a fejbőrön és gyengéden masszírozza be. Hagyja hatni pár percig, majd alaposan öblítse le, és fésülje ki a koszmódarabkákat. 
Figyelmeztetés:   Kizárólag külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön!
Tárolás:   Fénytől védve, szobahőmérsékleten.
Jimjams Beauty Baby Babafürdető És Samponhab 3In1 250Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk