0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajszárítók Babyliss Super Light Pro Hajszárító Htdc Motorral 2000W

Babyliss Super Light Pro Hajszárító Htdc Motorral 2000W

Babyliss Super Light Pro Hajszárító Htdc Motorral 2000W
Cikkszám:ba5910e_babyliss
18 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Javasoljuk
A Babyliss Super Light Pro Hajszárító Htdc Motorral 2000W készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A BaByliss 5910E hajszárító olasz gyártású 2000W-os professzionális DC motorral rendelkezik és szuper könnyű súlya révén extra kényelmes használatot biztosít használata során! A 2 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat, valamint a hideglevegő gomb, különféle kombinációkat kínál a teljes szárításhoz és a kívánt frizura kialakításához.
Tulajdonságok és tartozékok:
2000W teljesítményű, professzionális HTDC motor, a hosszú élettartamért 95km/h levegősebesség Pehelykönnyű, kompakt kivitel 2 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat, vékony és vastag szálú hajhoz egyaránt ideális Hideglevegő gomb, mely segítségével rögzíteni lehet a frizurát a tartós hatásért 2,2m tápkábel Akasztógyűrű Könnyen eltávolítható és tisztítható hátsó szűrő Tartozékok: 1 db szűkítő (9x75mm) Az innováció és a változás kéz a kézben járnak. A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.
Babyliss Super Light Pro Hajszárító Htdc Motorral 2000W

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Samponok
Hajpakolások balzsamok
Hajformázók, hajgöndörítők
Hajcsavaró, csipesz
Hajfésű Hajkefe
Fodrász olló borotva
Hajvágó trimmelő
Hajvasalók
Hajwax hajzselé
Hajvégápoló

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk