0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók Babyliss Hydro-Fusion Plazmaionos Kerámia Lapos Hajvasaló (25X120Mm)

Babyliss Hydro-Fusion Plazmaionos Kerámia Lapos Hajvasaló (25X120Mm)

Babyliss Hydro-Fusion Plazmaionos Kerámia Lapos Hajvasaló (25X120Mm)
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bast573e_babyliss
32 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Babyliss Hydro-Fusion Plazmaionos Kerámia Lapos Hajvasaló (25X120Mm) készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Szalon minőségű, nagy teljesítményű, kerámia lapos hajvasaló, a Hydro Fusion kollekciónk tagja, mely a legkorszerűbb fejlesztésű plazmaionos technológiával van felszerelve. A plazmaionos technológia kombinálja a pozitív és a negatív ionokat egyaránt, ezáltal segít hidratálni, kondicionálni és megszelídíteni a hajat. A végeredmény selymesen puha és ellenállhatatlanul fényes haj.

Az Advanced Plasma Technology hatás:
puhább, ápoltabb érzetű haj selymesebb tapintású haj kevesebb szöszösödés és szálkásodás könnyebben kezelhető haj fényes, ragyogó haj Tulajdonságok és tartozékok:
Maximális hőmérséklet: 230°C Simítólapok mérete: 25x120mm Kerámia bevonat: egyenletes hőfoktartást és hőeloszlást biztosít, fokozottabb védelmet nyújt vékony szálú haj esetén is Ultragyors felfűtésnek köszönhetően már 30 mp után használatra kész Advanced Ceramics ™ fűtési rendszer, amely minden hajtincsen egyenletesen magas hőt tart fent 5 hőmérséklet fokozat: 150°C és 230°C között Advanced Plasma Technology: kettős iontechnológia, mely segít megőrizni a haj nedvességtartalmát Automatikus kikapcsoló funkció: a készülék 72 perc után automatikusan lekapcsol, a biztonságosabb használat érdekében 2,5 m-es forgó kábel Hővédő alátét FIGYELEM! Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra.

ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
A készülék lehető legjobb állapotának megőrzése érdekében tartsa be a következő lépéseket:
Ne csavarja a tápkábelt a készülék köré, hanem lazán hajtsa össze a készülék mellett. Mindig húzza ki a csatlakozóból használat után. A lapok megfelelő állapotának megőrzése érdekében tisztítsa meg azokat egy puha, nedves (nem szappanos) ronggyal. Ne karcolja meg a lapokat. *Figyelem : Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
Az innováció és a változás kéz a kézben járnak. A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.
Babyliss Hydro-Fusion Plazmaionos Kerámia Lapos Hajvasaló (25X120Mm)

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk