0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházArcápolás Szemkörnyék ápolás Ingrid Ideal Skin Korrektor (10) 7 ml

Ingrid Ideal Skin Korrektor (10) 7 ml

Ingrid Ideal Skin Korrektor (10) 7 ml
Cikkszám:5901468920419_14516_ingrid
Szuper ár:
1 210 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
AZ Ingrid Ideal Skin Korrektor (10) 7 ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az Ideal Skin korrektor hatékonyan fedi el a bőrhibákat és a szemkörnyék árnyékait. A könnyű formula UV-szűrővel van átitatva. Az Ideal Skin korrektor pontosan elfedi a szem alatti bőrhibákat és táskákat. Könnyű formulája vitaminokkal és természetes kivonatokkal intenzíven és tartósan hidratálja és erősen táplálja a bőrt. A termék UV-szűrőt tartalmaz.

Kiszerelés: 7 ml

ÖSSZETEVŐK: Aqua (Water), Triethylhexanoin, Caprylyl Methicone, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Propylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, PEG-10 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Biosaccharide Gum-1, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Boron Nitride, Talc, Magnesium Sulfate, Camelia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA, Triethoxycaprylylsilane, BHT, +/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492, CI 77491, CI 77499.
Ingrid Ideal Skin Korrektor (10) 7 ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk