0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSmink Szemhéjfestékek Refectocil Szemöldök Lamináló Szett

Refectocil Szemöldök Lamináló Szett

Refectocil Szemöldök Lamináló Szett
Kategória: Smink > Szemhéjfestékek
Cikkszám:re0550113_refectocil
24 000 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Refectocil Szemöldök Lamináló Szett készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Új csomagolásban és kimondottan a szemöldökformázásra szabva vásárolhatod meg mostantól a RefectoCil szemöldök lamináló szettjét. A forradalmian új technikával a kósza szemöldökszálakat játszi könnyedséggel mindössze 10 perc alatt formázhatod tökéletesen párhuzamosra, így biztosítva hibátlan megjelenést azoknak. A gyors kezelési idővel egységnyi idő alatt így több vendéget is kezelhetsz, hatékonyan kihasználva a rendelkezésre álló időt és maximalizálva az egységnyi idő alatt megszerezhető bevételt. A szemöldök lamináló szettel nem csak a szálakat állíthatod megfelelő irányba, hanem tökéletesen szimmetrikusra is formázhatod a szemöldököket az egyéni adottságoknak legmegfelelőbben. A szemöldök lamináló szettben mindent megtalálsz, ami 15 kezeléshez elegendő, így annak beszerzésével azonnal munkához is láthatsz.

A szemöldök lamináló szett tartalma:

2db Lash&brow perm dauer 2db fixáló folyadék 2db browista ecset 2db browista festőpaletta 1pár szemalátét hialuron savval, E-vitaminnal és Aloe Vera-val Kizárólag szakmai felhasználásra!
Refectocil Szemöldök Lamináló Szett

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk