0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajszárítók Babyliss Pro Levante Ionos Hajszárító 2100W Fehér

Babyliss Pro Levante Ionos Hajszárító 2100W Fehér

Babyliss Pro Levante Ionos Hajszárító 2100W Fehér
Cikkszám:bp6950wie_babylisspro
27 360 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Babyliss Pro Levante Ionos Hajszárító 2100W Fehér készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Ez a professzionális hajszárító az összes technológiát a hajszárítás szolgálatába állítja.
Teljesítmény és magas hatásfok
Nagyon nagy teljesítményű és hosszú élettartamú, olasz gyártmányú AC motorral működik, amelyet professzionális használatra terveztek és kiváló teljesítményt nyújt. 79 m3/h légáramlást és 1000 Pa légnyomást biztosít a hosszan tartó formázás érdekében. 141 km/h sebességgel, gyors száradást és energiatakarékosságot kínál.
 
Kerámia bevonat  
Az elülső rács kerámia bevonata révén optimálissá válik az ionok áramlása.
Negatív ion generátorok
A központi iongenerátor lehetővé teszi az általa kibocsájtott negatív ionok millióinak mélyreható hatását, és csökkenti a sztatikus elektromosság miatti feszültséget a haj felszínén.
A hajszárítás közben statikus elektromosság jön létre, amely a hajszál pikkelyeit egyre távolabb taszítja egymástól. A haj felülete ekkor száraz és érdes lesz, fénytelenné válik. A hajszárító által keltett negatív ionok semlegesítik ezt a pozitív töltést, megszüntetve ezáltal a haj statikus elektromosságát. A hajat borító felhám zárt marad, a haj lágy és csillogó, könnyen fésülhető lesz. Bizonyított tény az is, hogy az ionizáló technológia felgyorsítja a hajápoló szerek hatását.  
Az ionos technológia sima, fényes és göndörödésmentes hajvéget eredményez, sokkal könnyebben szétválasztható és formázható. A hideg levegő-pozíció fényességet, tökéletes tartást és hosszan tartó eredményt biztosít.
 
Könnyedség és ergonómia
A Levante egy kompakt hajszárító, ergonomikus és jól kiegyensúlyozott. Emellett könnyű (480g), nagyon kényelmes a használata, csökkenti az izomfeszültséget, és jelentős előnyökkel jár a fodrász szakemberek számára, akik egész nap és naponta hajszárítóval dolgoznak
 
Szűkítő végződések
Ezekhez az olasz gyártmányú készülékekhez két különböző méretű szűkítő tartozik:
egyenes végződés, amely kiválóan alkalmas a simításhoz, lehetővé teszi, hogy a tincs megkapja a szükséges feszítést szűkített végződés a lágyabb frizura elkészítéséhez, enyhén ferde formája tökéletesen felveszi a kefe alakját.  
Nagy teljesítményű fűtőelem
 
Optimalizálja a fűtési területeket és egyenletes hőmérsékletet biztosít.
A fűtőelem teljesítménye 5,5 gramm víz szárítását kínálja 1 perc alatt. Átlaghőmérséklet 85°C 100 mm-en szűkítő nélkül és 110°C feletti szűkítővel. (max. fordulatszámon). 6 hő- és sebességbeállítás.
 
TULAJDONSÁGOK
Ceramic technológia Nagy teljesítményű és tartós AC motor Légsebesség 141km/h. Légnyomás 1 000 Pa Légáramlás 79 m3/óra Központi negatív ion generátorok Hat sebesség- és hőmérséklet fokozat Hideg levegő gomb 2db szűkítő 6 mm x 60 mm és 6 mm x 75 mm "Venturi effektus +20% teljesítmény Kivehető hátsó szűrő 2,70 m tápvezeték Tartógyűrű 2100W 480g  
A képen található egyéb termék illusztráció!
Babyliss Pro Levante Ionos Hajszárító 2100W Fehér

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Samponok
Hajpakolások balzsamok
Hajformázók, hajgöndörítők
Hajcsavaró, csipesz
Hajfésű Hajkefe
Fodrász olló borotva
Hajvágó trimmelő
Hajvasalók
Hajwax hajzselé
Hajvégápoló

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk