0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházTestápolás Lábápolás Niiza Care - Energy Comfort Gel 100Ml

Niiza Care - Energy Comfort Gel 100Ml

Niiza Care - Energy Comfort Gel 100Ml
Kategória: Testápolás > Lábápolás
Cikkszám:200005375_niiza
Szuper ár:
1 620 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A Niiza Care - Energy Comfort Gel 100Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az Energy Comfort gél egy frissítő levendula  illatú finom gél, amely nemcsak tisztítja, hanem ápolja is a láb és a sarok száraz bőrét, így ideális első szakasza a pedikűr kezelésnek. A gélben található karbamid megnyugtatja és puhítja az érdes bőrt, simává és bársonyos tapintásúvá teszi azt. A levendulaolajjal dúsított formula segít felfrissíteni és normalizálni a lábbőrt, ugyanakkor nyugtató hatású.
 
Aktív összetevők:
lanolin  - hidratáló és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik. Megköti a vizet az epidermiszben, megakadályozva annak túlzott kiszáradását, ugyanakkor védőréteggel vonja be, melynek köszönhetően védi és kisimítja a bőrt; karbamid  - fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét, puhítja, segít megszabadulni az összes bőrkeményedéstől és felgyorsítja az epidermisz regenerálódását; Levendula illóolaj   - felfrissíti a bőrt, csillapítja az irritációkat, ugyanakkor nyugtató hatású. Használata:   Tegyen egy kis mennyiségű gélt egy tál meleg vízbe. Áztassa a lábát 5-10 percig. Ezután alaposan öblítse le és törölközővel óvatosan szárítsa meg.
Megjegyzések:  Kerülni kell a szembe jutást. Védje a közvetlen napfénytől.
INCI: Aqua, nátrium-laureth-szulfát, kokamidopropil-betain, karbamid, glicerin, propilénglikol, kókusz-glucisid, PEG-75 lanolin, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, lauramid MEA, sztearamid-MEA, kokamid-DEA, akrilát-/sztepolharethlates20 Crosspolate Tetrasodium EDTA, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, DMDM ‐ Hydantoin, Lavandin oil abrialis, citromsav, CI 42090, CI 19140, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin.
NiiZA Foot Care termékcsalád használata
1. lépés
NIIZA CARE - ENERGY COMFORT GEL  vagy  NIIZA CARE - SMOOTH COMFORT MINERAL  a láb áztatásához 2. lépés
NIIZA CARE - NATUR PEELING  az elhalt bőrréteg eltávolításához 3. lépés
NIIZA CARE - LÁBÁPOL" KRÉM 30%  a láb bőrének tökéletes hidratálásához 4. lépés
NIIZA CARE - SMOOTH COMFORT MASK  a hosszú távon puha bőrért
Niiza Care - Energy Comfort Gel 100Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk