0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházTestápolás Lábápolás Niiza Care - Lábápoló Krém 30% 100Ml

Niiza Care - Lábápoló Krém 30% 100Ml

Niiza Care - Lábápoló Krém 30% 100Ml
Kategória: Testápolás > Lábápolás
Cikkszám:200005372_niiza
Szuper ár:
1 530 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A Niiza Care - Lábápoló Krém 30% 100Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A lábápolás soha nem volt ilyen gyengéd! NiiZA Foot Care termékcsalád használata
1. lépés
NIIZA CARE - ENERGY COMFORT GEL  vagy  NIIZA CARE - SMOOTH COMFORT MINERAL  a láb áztatásához 2. lépés
NIIZA CARE - NATUR PEELING  az elhalt bőrréteg eltávolításához 3. lépés
NIIZA CARE - LÁBÁPOL" KRÉM 30%  a láb bőrének tökéletes hidratálásához 4. lépés
NIIZA CARE - SMOOTH COMFORT MASK  a hosszú távon puha bőrért A Lábápoló krém urea 30%  barackolaj és lanolin keverékén alapuló bársonyos krém, amely olajozza, táplálja és kisimítja a bőrt, ugyanakkor védi a bőrt és segíti annak regenerálódását. A glicerin hozzáadása elősegíti a víz megkötését az epidermiszben, ami segít fenntartani a rugalmasság és a hidratáltság optimális szintjét, valamint véd a túlzott kiszáradástól. A krémben található 30%-os karbamid intenzív hámlasztást biztosít a bőrkeményedéseknél, lehetővé teszi a hatóanyagok mélyen behatolását. Ugyanakkor megakadályozza a sarkak keményedését és nyugtató hatású. A terméket kellemes, friss illat jellemzi, egy csipetnyi citrussal.
 
Aktív összetevők:
karbamid  - fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét, puhítja, segít megszabadulni az összes bőrkeményedéstől és felgyorsítja az epidermisz regenerálódását; lanolin  - hidratáló és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik. Megköti a vizet az epidermiszben, megakadályozva annak túlzott kiszáradását, ugyanakkor védőréteggel vonja be, melynek köszönhetően védi és kisimítja a bőrt; barackolaj   - könnyű olaj, amely tökéletesen tonizálja, táplálja és hidratálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és színét. Ezen kívül segít lelassítani az öregedési folyamatokat. Használata:   Masszírozza be a krémet a tiszta és száraz lábbőrbe, amíg fel nem szívódik.
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Prunus Persica Kernel Oil, Paraffin, Sorbitan Monooleate, Tocopheryl acetate, PEG-75 Lanolin, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Tetrasodium EDTA, CI 74260, Limonene, Linalool, Cinnamal, Benzyl Salicylate
Niiza Care - Lábápoló Krém 30% 100Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk