0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházKozmetikai kiegészítők Kozmetikai készülékek Modular Gyémántfejes Dermabráziós Készülék

Modular Gyémántfejes Dermabráziós Készülék

Modular Gyémántfejes Dermabráziós Készülék
Cikkszám:ae50319a_alveola
199 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Modular Gyémántfejes Dermabráziós Készülék készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az Alveola legújabb Modular termékei a szabadon variálhatóság kényelmét nyújtják maximálisan felhasználóbarát funkciók mellett. A sorozatba tartozó elektrokozmetikai készülékekből igény szerint állíthatjuk össze kezelőgép tornyunkat, melyet a kis helyigényű, energiatakarékos AE503021S alap állványon helyezhetünk el, mely a készülékek tárolása mellett egy nagyítós lámpát, egy digitális gőzölőt és egy törölköző melegítőt is tartalmaz.
A Modular sorozat AE50319A gyémántfejes dermabráziós gépe ideális a bőr intenzív hámlasztó kezeléséhez. A mechanikai peeling során a kezelőfejen található gyémántszemcsék és a vákuum együttes hatását alkalmazzuk a bőr felületén található szennyeződések és elhalt szarusejtek alapos eltávolításához és a bőr átjárhatóságának fokozásához. Az eltérő méretű gyémántszemcsékkel felületi és mélyebb bőrcsiszolást végezhetünk bőrtípustól és bőrérzékenységtől függően. A kezeléshez alkalmazott vákuum élénkítően hat a méregtelenítő folyamatokban fontos szerepet játszó nyirokkeringésre így segítve elő a sejtanyagcsere folyamán létrejött bomlástermékek elszállítását. Így a gyémántfejes dermabrázióval nem csak a hatóanyagok felszívódását segíthetjük elő, hanem a bőr méregtelenítő funkcióit is aktivizálhatjuk.
Gyémántfejes dermabráziós gép jellemzői:
Digitális vezérlés Kezelési idő számláló 2 kezelőfej 9 eltérő szemcseméretű és átmérőjű kezelőcsúcs A Modular sorozat további termékei:
AE50311A Modular hidroabráziós peeling készülék AE50314A Modular VIO készülék AE50312A Modular 2 fejes ultrahangos készülék AE50318A Modular bőrvasaló készülék A kezelőgéptorony fotója illusztráció!
Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.
Modular Gyémántfejes Dermabráziós Készülék

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk