0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházKozmetikai kiegészítők Kozmetikai készülékek Ingeráramos Alakformáló Készülék

Ingeráramos Alakformáló Készülék

Ingeráramos Alakformáló Készülék
Cikkszám:ae50905_alveola
135 000 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
AZ Ingeráramos Alakformáló Készülék készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az AE50905-ös alakformáló készülék az ingeráram testünkre gyakorolt pozitív hatásait alkalmazza a makacs zsírpárnák tömegének csökkentéséhez és a vázizomzat erősítéséhez. A kezelés közben létrejövő ritmikus izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását ezáltal tápanyag és oxigénellátását. A nyirokkeringés élénkül a bomlástermékek elszállítása fokozódik. Egy egy kezelési kúrával akár centiméterekben mérhető súlycsökkenés is tapasztalható.
Az ingeráramos kezelések kúraszerű alkalmazásával nem csak a felszíni, hanem a mélyebben fekvő izmok is megmozgathatóak, így segítve elő az adott terület aktivációját. A passzív izomtornával, így a mozgásukban korlátozott, rehabilitációra szoruló pácienseken is kezelhetjük, illetve felgyorsíthatjuk regenerációs folyamataikat.
A fájdalomérző idegvégződések stimulálásával csökkenthetjük az adott területen előforduló izületi- és izomfájdalmakat, felgyorsíthatjuk a szövetek regenerációját, illetve megújulási folyamatait.
Ingeráramos alakformáló gép jellemzői:
10 csatorna 10 izomcsoport egy időben történő kezeléséhez Manuális vezérlés Digitális időzítő Különböző méretű elektródák arcra és testre Különböző méretű bandázsszalagok az elektródák rögzítéséhez Ingeráramos alakformáló gép hatása:
Izmok tápanyag és vérellátásának fokozása Sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítése Alakformálás, izomerősítés Lokális kondicionáló izomtorna Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.
Ingeráramos Alakformáló Készülék

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk