0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházKozmetikai kiegészítők Kozmetikai készülékek Vio Készülék

Vio Készülék

Vio Készülék
Cikkszám:ae50806_alveola
54 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Vio Készülék készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A VIO készülékek a direkt elektrokozmetikai eszközök családjába és azon belül is a nagy frekvencián működő készülékek közé tartoznak. A vio kezelés során közvetlen áramhatás éri a bőrt és fizikai, kémiai ingert vált ki abból. A keletkező ózon fertőtlenítő hatással bír, mely ideális a kozmetikai kezelések tisztító fázisa után. Az AE50806-os VIO gép kicsi, könnyed és egyszerűen kezelhető még az elektrokozmetikától nagyon idegenkedő felhasználóknak is. A VIO kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát. VIO gép jellemzői:
Analóg vezérlés Kompakt méret VIO kezelőfej 3 elektródával: Gomba Nyelv Pont VIO gép alkalmazási területe:
Bőr tisztítás utáni fertőtlenítése Tisztátlan aknés bőr kezelése Faggyúmirigyek túlműködésének szabályozása Korpás fejbőr kezelése Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.
Vio Készülék

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk