0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházTestápolás Bőrhibák kezelése Bcn Szeborrea Kezelő Mezoterápiás Koktél Csomag

Bcn Szeborrea Kezelő Mezoterápiás Koktél Csomag

Bcn  Szeborrea Kezelő Mezoterápiás Koktél Csomag
Cikkszám:bc108004_institutebcn
3 480 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A Bcn Szeborrea Kezelő Mezoterápiás Koktél Csomag készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A szeborrea, vagy közismertebb nevén olajos bőr a serdülő korú fiatalokat leggyakrabban érintő bőrproblémák egyike. A környezeti hatások, nem megfelelő táplálkozás, vagy a hormonháztartás nem megfelelő működése miatt gyakran felnőtt korban is előfordul. A szeborrea szakszerű kezelése megváltás ezen bőrtípusoknak, melyhez a nagy koncentrációjú mezoterápiás ampullák kiváló segítséget adhatnak. A BCN Institute szeborrea kezelő hatóanyagsora a leggyakrabban használt hatóanyagok speciális válogatása. A biotin a bőr anyagcsere folyamataiban játszik fontos szerepet segíti a zsírok, fehérjék, szénhidrátok megfelelő lebontását és hasznosulását. Az Asian Centella, vagy másnéven tigrisfű ampulla csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, nyugtatja azt. A hialuronsav értékes nedvességgel tölti fel a gyakran kiszáradó szeborreás bőrt ezzel is támogatva annak normál folyadékháztartását és egészségét.
A csomag tartalma: 1db Hialuronsav ampulla 0,8%-os 2ml 1db Asian centella tigrisfű ampulla 2ml 1db Biotin ampulla 2ml
Tűs (mezopen, dermaroller) és tűnélküli mezoterápiás kezelésekhez, valamint elektrokozmetikai eszközökhöz is használható.
Bcn Szeborrea Kezelő Mezoterápiás Koktél Csomag

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk