0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházTestápolás Olaj, illóolaj Solanie Aroma Sense Eukaliptusz Illóolaj 10Ml

Solanie Aroma Sense Eukaliptusz Illóolaj 10Ml

Solanie Aroma Sense Eukaliptusz Illóolaj 10Ml
Cikkszám:so23040_solanie
Szuper ár:
990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Solanie Aroma Sense Eukaliptusz Illóolaj 10Ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az eukaliptusz illóolaja friss, éles, kámforos fejillattal és fás, balzsamos aljegyekkel rendelkezik. Belélegezve friss energiával tölt fel, élénkít és fokozza a koncentráló készséget. Antibakteriális hatású közismert illóolaj. Kámforos illata tisztítja a légutakat. Bőrfrissítő és mikrokeringést fokozó hatása miatt izomlazító és korpásodás elleni kozmetikai készítményekben használják.
Használat: Aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 5-8 cseppet. Száraz inhalációhoz tegyen 1-2 cseppet papírzsebkendőre, és lélegezze be az illatot az orrtól 2-3 cm-re. Frissítő aromafürdőhöz 8-10 cseppet keverjen el 1 teáskanál avokádóolajban, tejszínben vagy mézben, majd adja hozzá egy kád vízhez. Hűsítő, frissítő bedörzsöléshez, masszázshoz 1 evőkanálnyi avokádó- vagy jojobaolajban keverjen el 4-6 cseppet, és masszírozza a bőrbe. Szájvíz készítéséhez töltsön a pohárba 1 teáskanálnyi 70%-os alkoholt, adjon hozzá 1-2 csepp illóolajat, majd keverjen hozzá 2 evőkanálnyi langyos vizet.
Figyelmeztetés:  Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát. A bőrön hígítatlanul ne használja. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Nyílt sebre, várandósság és szoptatás ideje alatt, valamint 10 év alatti gyermekeknél ne használja. Ne cseppentse közvetlenül égő gyertyához, mécseshez. Szaunázásnál vízzel hígítva használja, soha ne cseppentse közvetlenül a forró kövekre. 
Összetevők: Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene*
*oil component/illóolaj-komponens
Solanie Aroma Sense Eukaliptusz Illóolaj 10Ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk