0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHáztartás Cuisinart Vezeték Nélküli Automata Bornyitó Készlet 4In1

Cuisinart Vezeték Nélküli Automata Bornyitó Készlet 4In1

Cuisinart Vezeték Nélküli Automata Bornyitó Készlet 4In1
Kategória: Háztartás
Cikkszám:curwo100e_cuisinart
46 790 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Cuisinart Vezeték Nélküli Automata Bornyitó Készlet 4In1 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Soha többé ne küzdj a dugóhúzóval " kedvenc palackjaid felnyitása nem is lehetne egyszerűbb, mint vezeték nélküli 4 az 1-ben automatikus bornyitónkkal. Egyetlen művelettel érzékeli, eltávolítja és kilöki a parafát, és minden tartozékot tartalmaz, amelyre szüksége van a bor kinyitásához, kiöntéséhez és tárolásához. Gyönyörű kivitelének köszönhetően, konyhájának egyik ékköve lehet.
Beépített fóliavágóval rendelkezik a fóliaburkolat eltávolításához, és amikor a bornyitót a palackja fölé tartja, automatikusan érzékeli a dugót, simán eltávolítja és egyetlen mozdulattal kilöki.
Tartalmaz egy levegőztetőt is " egyszerűen helyezze be a felbontott palackba, hogy levegőztesse a bort kiöntés közben, hogy jobb íze legyen. Van egy dátumjelzővel ellátott vákuumzár is, amely megőrzi a befejezetlen bor frissességét, és emlékezteti a palack első kinyitásának dátumára.
A vezeték nélküli 4 az 1-ben automata bornyitó USB-n keresztül tölthető, így nincs szükség akkumulátorra. Mindig készen lesz, amikor szüksége van rá, mivel egy teljes 2,5 órás töltéssel akár 50 palack is kinyitható. A lítium-ion akkumulátor technológiával a teljesítmény soha nem csökken, és az akkumulátor visszajelző lámpái mutatják a hátralévő töltöttségi szintet.
Vezeték nélküli 4 az 1-ben automata bornyitónk tökéletes ajándék a bor szerelmeseinek, és természetes és szintetikus dugókkal is használható.
Nincs többé kényelmetlen vagy túl rövid vezeték! Ismerd meg a vezeték nélküli kollekció minden tagját!
Tulajdonságok:
Automatikusan kinyitja a természetes és szintetikus dugót Vezeték nélküli kivitel a teljes rugalmasság érdekében Kompakt, könnyű méret 2,5 órás teljes töltés akár 50 palackot nyit ki Lítium-ion akkumulátor az állandó, nagy teljesítményért Az akkumulátor jelzőlámpái mutatják a töltöttségi szintet USB-kábelt és adaptert tartalmaz az optimális töltés érdekében Praktikus fóliavágó kés található a töltőállvány aljában a fóliák egyszerű eltávolításához Tartalmaz egy levegőztetőt (aerátor) a borok szellőztetéséhez Tartalmazza a dátumjelzővel ellátott vákuumzárat, hogy megőrizze a befejezetlen borok frissességét
Cuisinart Vezeték Nélküli Automata Bornyitó Készlet 4In1

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk