0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHáztartás Cuisinart Vezeték Nélküli Kézi Mixer

Cuisinart Vezeték Nélküli Kézi Mixer

Cuisinart Vezeték Nélküli Kézi Mixer
Kategória: Háztartás
Cikkszám:curhm100e_cuisinart
59 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Cuisinart Vezeték Nélküli Kézi Mixer készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A rozsdamentes acél habverőkkel ellátott vezeték nélküli kézi mixer könnyű munkát végez a tészta, a süteménytészta, a cukormáz, a habcsók és a tejszínhab összekeverésével. Krumplipüré készítéséhez is kiváló.
A Cuisinart vezeték nélküli elektromos kézi mixer szupererős 5 sebességbeállítással rendelkezik, hogy teljes irányítást biztosítson az összetevők felett. Lassan kezdje, és növelje a sebességet, hogy elkerülje az összetevők kifröccsenését a keverőedényből. A beállítások egy kézzel egyszerűen módosíthatók keverés közben " használjon gyengéd sebességet tejszínhabhoz, nagyobb sebességet vajkrémhez vagy sűrűbb tésztákhoz.
Az álló kialakítás megakadályozza, hogy használat közben szennyeződés legyen a munkalapon, vezeték nélkül pedig szép és könnyen tárolható. A kiváló minőségű rozsdamentes acél keverők maximális teljesítményre lettek tervezve, központi szár nélkül, ami megkönnyíti a tisztításukat. Kompakt és jól kiegyensúlyozott, így kényelmes és könnyen fogható.
A lítium-ion akkumulátor technológiával működő és USB-n keresztül tölthető, nagy teljesítményű kézi mixer kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt még akkor is, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony. Egy teljes 130 perces töltés elegendő energiát biztosít körülbelül 20 perc folyamatos használathoz, a recepttől függően. Az akkumulátor töltöttségi szintje követhető a kijelzőn. A tartozékok mosogatógépben moshatók a könnyű tisztítás érdekében.
Nincs többé kényelmetlen vagy túl rövid vezeték! Ismerd meg a vezeték nélküli kollekció minden tagját!
Tulajdonságok:
Vezeték nélküli kivitel a rugalmasság és a könnyű használat érdekében Kompakt méret a könnyű kezelés és tárolás érdekében Álló kialakítás " kevesebb rendetlenség a munkafelületen Könnyen tisztítható, rozsdamentes acél keverőt tartalmaz 5 sebességbeállítás 130 perces teljes töltés körülbelül 20 perc folyamatos használatot tesz lehetővé Lítium-ion akkumulátor az állandó, nagy teljesítményért Az akkumulátor jelzőlámpái a töltöttségi szintet mutatják USB-kábelt és adaptert tartalmaz az optimális töltés érdekében Mosogatógépben mosható habverővel törölje tisztára az egységet
Cuisinart Vezeték Nélküli Kézi Mixer

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk