0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajformázók, hajgöndörítők Babyliss Curl Secret Elegance Automata Hajgöndörítő

Babyliss Curl Secret Elegance Automata Hajgöndörítő

Babyliss Curl Secret Elegance Automata Hajgöndörítő
Cikkszám:ba2660npe_babyliss
33 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Babyliss Curl Secret Elegance Automata Hajgöndörítő készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Úgy terveztük, hogy könnyű és egyszerűen használható legyen.
Használatával nem kell profi tudás, hogy tökéletesen göndör fürtöket alkoss. Mindössze egy mozdulat és a készülék helyetted végzi el a dolgát. A BaByliss Curl Secret Elegance 2660NPE automata hajgöndörítő ideális szépségápolási eszköz azokon a napokon, amikor minimális erőfeszítéssel különleges megjelenést szeretnél elérni.
AUTO CURL technológia:  gyors és egyszerű rendszer, a gyönyörű és tartós fürtök érdekében. Sajátossága, hogy a hajtincset, hajsütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat. A készülék használatával a haj automatikusan behúzódik a kerámia testbe, ahol a tincs mindkét irányból lágyan felmelegszik és a beállításoknak megfelelően begöndörödik.
Automata hajgöndörítő bevonata:  Ceramic *A hajformázó felület kerámia bevonattal van ellátva, mely hosszú évek óta a hajformázó eszközök egyik legkedveltebb bevonata. Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét. A hőmérséklet 2 fokozatban szabályozható:  185-205 °C A két hőmérséklet fokozat segít a végeredmény testre szabásában: válaszd az alacsonyabb hőmérsékletet a laza, természetes loknik számára, a magasabb hőmérsékletet pedig a göndör fürtök eléréséhez.
Automatikusan változó göndörítési irány: biztosítja számodra a természetes végeredményt.
Felmelegedési idő:  100 másodperc Automata időzítő: 12 másodperc sütés, a készülék jelzi, ha a lokni elkészült. Alvó üzemmód : Automatikus fukció. Ha több, mint 20 percig nem használja a készüléket automatikusan 150°C körülire csökken a hőmérséklet. Ha ezt követően használni szeretné a készüléket egyszerűen zárja össze, majd engedje fel a karokat, így az vissza fog melegedni az eredetileg használt hőmérsékletre. Jellemzők: - 29mm átmérőjű göndörítő fej -ki-be kapcsoló gomb -hőkész állapotjelző -LED jelzőfény - Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem kell majd aggódni!  -tisztító eszköz
Vezeték hossza:  1,8m (forgó kábel)
FIGYELEM!   Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra. Göndörítő méretei nyitott állapotban : Magasság: 92mm Hosszúság: 256mm Szélesség: 83mm (A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!) Göndörítő magassága zárt állapotban:  69mm Hajgöndörítő teljes súlya : 0,385kg Feszültség és teljesítmény--  230V~50-60Hz /25W
Tipp:  Bekapcsolás után csak várd meg, amíg a LED jelzőfény világítani kezd, ekkor a hajgöndörítő teljesen felmelegedett és készen áll a hajgöndörítésre! Csak annyit kell tenned, hogy behelyezd a hajtincset (legfeljebb 2 cm széles) a hajcsavaróba, és elindítsd. Várj az 5 egymást követő sípolásra, és engedd ki a hajtincset. És kész is a tökéletes fürt! *Figyelem : Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
Babyliss Curl Secret Elegance Automata Hajgöndörítő

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk