0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházMűköröm építés Műkörmös gépek Led Lámpa/Uv Lámpa (Manikűr Lámpa) Uv Lámpa Led Home

Led Lámpa/Uv Lámpa (Manikűr Lámpa) Uv Lámpa Led Home

Led Lámpa/Uv Lámpa (Manikűr Lámpa) Uv Lámpa Led Home
Cikkszám:5999548304136_13488_neko
6 600 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Led Lámpa/Uv Lámpa (Manikűr Lámpa) Uv Lámpa Led Home készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Gyártó: SUNONE Model: HOME2 (5903332007707) Termék megnevezés: UV LED Lámpa / manikűr lámpa Teljesítmény: 80W Bemenet: DC 24V, 1A A lámpa méretei: 22,2 x 20,5 x 10,2 cm Legújabb generációs, professzionális UV/LED 80W-os lámpa, amely gyorsan és egyenletesen keményít minden UV, LED és monofázisú zselét, valamint hibrid lakkokat és más fényre keményedő termékeket. A SUNONE home2 egyedi mozgásérzékelővel van felszerelve, amely memóriafunkcióval rendelkezik, és azonnal működésbe lép, amint a kezét a lámpa belsejébe helyezi. A készülék memóriafunkciója azon alapul, hogy a lámpa megjegyzi az utoljára beállított időt, feltéve, hogy ez az idő 0-ra csökken (pl. Ön 10 másodpercre állította be az időzítőt, ha ez az idő letelik, a lámpa újra elkezd visszaszámolni 10 másodpercig, miután a kezét a lámpába tette). Az intelligens érzékelő funkció 10s, 30s, 60s és 99s üzemmódban működik. Ez a funkció javítja a lámpa kényelmét az azonos száradási idővel és sebességgel rendelkező termékek esetében. Fedezzen fel egy innovatív lámpát, amely minden szalonban, kozmetikai és otthoni manikűr- és pedikűrkezelésekhez egyaránt alkalmas lesz. A lámpa tökéletes vétel lesz mindazok számára is, akik a hibrid manikűrrel kezdik vagy folytatják kalandjukat. A kettős LED-technológiának köszönhetően a lámpa megbízhatóan, gyorsan és egyenletesen keményíti a piacon kapható fényre keményedő termékeket. A lámpa olyan fényt bocsát ki, amely nem fárasztja a szemet. Nagy teljesítményű, energiatakarékos fényforrással rendelkezik, 365 és 405 nm-es kettős hullámhossz-tartományban. A lámpa 36 LED-del rendelkezik, amelyek maximális összteljesítménye 80 watt. A stratégiailag elhelyezett diódák biztosítják, hogy a köröm minden pontja megfelelően gyógyuljon. A készülék üzemideje akár 50 000 óra is lehet. A hagyományos lámpákkal ellentétben nem igényel izzócserét, és sokkal hatékonyabb. A lámpa beépített mozgásérzékelővel, 10, 30, 60 és 99 másodperces időzítővel rendelkezik, és az érzékelő aktiválásakor 120 másodpercig folyamatosan világít. Az Alacsony hőfok üzemmód (99s) olyan üzemmód, amelyben a lámpa teljesítménye 99 másodperc alatt fokozatosan növekszik. Ez egy úgynevezett fájdalommentes üzemmód, amelyet építő zselékkel és más, hosszú kikeményedési időt igénylő alkalmazásokhoz ajánlunk. Az elektronikus kijelző hatékonyabbá teszi a munkát. A kijelzőn megjelenő idő visszaszámlálódik. A lámpa alsó panelje mágneseken van, és könnyen levehető a pedikűr alkalmazásához. A lámpa mérete lehetővé teszi az egész kéz szabad behelyezését, anélkül, hogy a hüvelykujjakat külön kellene kezelni.
Led Lámpa/Uv Lámpa (Manikűr Lámpa) Uv Lámpa Led Home

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Körömlakkok
Géllakkok
Alapozó zselék
Építő zselék
Fixálásmentes zselék
Színes zselék

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk