0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók BaByliss Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló

BaByliss Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló

BaByliss Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bast595e_babyliss
Szuper ár:
62 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Nagy teljesítményű, ápoló, gőzölős hajvasaló, akár 4 g gőzteljesítménnyel a hihetetlen ragyogásért. A gőz behatol a hajszálakba, miközben az Advanced Ceramics ™ fűtőrendszer gyors hővisszanyerést biztosít, így folyamatos és egyenletesen sima, fényes eredményt biztosít.
Extra széles hajsimító lemezek, amik tökéletesek hosszabb, vastagabb hajtípusokhoz is, valamint eltávolítható fésűk az egyszerű, gubancmentes, egyenes frizurához. A kerekített külső felület hajgöndörítéshez is ideális.
Takarítson meg értékes időt a Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló használatával és élvezze a selymesen puha, fényes és hosszantartó egyenes frizuráját!
Hajvasaló sütőlapjának bevonata : Ceramic * A kerámia lapnak kiváló a hőelvezetése és hőelosztása így egyenletesen oszlik el a hő a simítólapok felületén. A haj formázása ilyen módon kíméletesebb és tartósabb eredmény érhető el. Kerámia bevonatos simítólapok szélessége : 36mm A simítólapok hosszúsága: 105mm A hőmérséklet 5 fokozatban szabályozható: 170-180-190-200-210 °C között Felmelegedési idő: 20 másodperc ION funkció:  Biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását. Az ION és Kerámia együttes hatása simítja a hajat szárítás közben a gyönyörű, fényes végeredmény érdekében. Ápoló hatású gőzfunkció:  egyenesítés közben hidratál, így megóvja hajad a káros hőhatástól, és élettel telt, egészséges hatást biztosít Kétféle gőz beállítás: alacsony (2g/perc) és magas (4g/perc) nyomású gőz
A készülék csak akkor bocsát ki gőzt, ha a LED jelzőfények folyamatosan világítanak és a lapok zárva vannak!
Jellemzők: -ki-be kapcsoló gomb -20 másodperc alatti gyors felmelegedés -Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 72 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. -Hőkész állapotjelző -LED jelzőfény - Advanced Ceramics ™ fűtési rendszer, amely minden hajtincsen egyenletesen magas hőt tart fenn hajformázás közben -40ml víztartály -levehető egyenesítő fésűk, a gubancmentes egyenes hajért -zárható lapok -hőálló alátét -vízcseppentő a tartály könnyed feltöltéséhez
FIGYELEM!  Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra.
ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
A készülék lehető legjobb állapotának megőrzése érdekében tartsa be a következő lépéseket:
A tartály feltöltéséhez a desztillált víz a legalkalmasabb. Amennyiben erre nincs mód, rendszeresen vízkőmentesítse a készüléket. Minden használat után ürítse ki a víztartályt. Csapvíz használata esetén, ha vízkövesedést tapasztal, akkor óvatosan pár csepp háztartási ecettel távolítsa el a fehér színű vízkőfoltokat. Ne csavarja a tápkábelt a készülék köré, hanem lazán hajtsa össze a készülék mellett. Mindig húzza ki a csatlakozóból használat után. Vezeték hossza:  2,5m (forgó kábel) Hajvasaló méretei nyitott állapotban : Magasság: 77mm Hosszúság: 351mm Szélesség: 45mm (A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!) Hajvasaló magassága zárt állapotban: 45mm Hajvasaló teljes súlya : 0,682kg Feszültség és teljesítmény--  230V~50-60Hz /56W *Figyelem : Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
BaByliss Steam Lustre Styler ionos gőzölős hajvasaló

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk