0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók Babyliss PRO Titánium Ionic fekete hajsimító

Babyliss PRO Titánium Ionic fekete hajsimító

Babyliss PRO Titánium Ionic fekete hajsimító
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bp3091bkte_babylisspro
55 000 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Babyliss PRO Titánium Ionic fekete hajsimító készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A True Titanium simító felületek kiemelkedő hőátadást biztosítanak a hajban, így kiváló eredményt biztosít alacsonyabb hőmérsékleten is. Az ionfokozó technológia aktívan kondicionál és megszünteti a sztatikusságot, így a haj teljes hosszában gyönyörűen fényes lesz. Digitális hőfok beállításával, pontosan állítható a hőmérséklet. Az elegáns hajvasaló minden alkalommal kivételes, tartós eredményt garantál minden típusú haj esetében. A titán rendkívül hőálló és karcálló. Magas hőmérsékletet biztosít az egész simiítófelületen. Ellenáll a vegyi anyagoknak és rendkívül sima felülettel rendelkezik. Erős és tartós. A 150 ° C és 230 ° C közötti hőmérséklet-szabályozás bármilyen típusú haj típuson használható, a könnyű szerkezetűtől a legnehezebbig, a legvékonyabbtól a legvastagabbig. •Aktív ionos technológia (negatív ion generátor) • Kerámia fűtőszál • Advanced Heat Management System ™: azonnali felmelegedés • Digitális hőmérsékletszabályozás - 5 hőfok (150 °C - 170 °C - 190 °C - 210 °C - 230 °C) • Digitális hőmérséklet kijelző • Be / ki kapcsoló és hőmérséklet kijelzés • Professzionális 2,70 m-es forgózsinór • Hővédő
A képen található egyéb termék illusztráció!
Babyliss PRO Titánium Ionic fekete hajsimító

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk