0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajszárítók BaByliss Pro Caruso-hq hajszárító 2400W ionos

BaByliss Pro Caruso-hq hajszárító 2400W ionos

BaByliss Pro Caruso-hq hajszárító 2400W ionos
Cikkszám:bp6970ie_babylisspro
49 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Pro Caruso-hq hajszárító 2400W ionos készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Nagy teljesítményű professzionális, Olaszországban gyártott hajszárító. 2400 W teljesítményű tartós váltóáramú motorral van felszerelve, amely 172 km / h légsebességet eredményez az ultragyors szárítás és az idő jelentős megtakarítása érdekében.
A nagyon magas 1366 Pa légnyomás és a tökéletesen szabályozott hőmérséklet garantálja a hibátlan hatékonyságot, az optimális szárítási minőséget, valamint a tökéletes és tartós frizurát, nagyobb ellenállást nyújtva a nedvességnek. A prémium kialakítás kényelmes fogást és maximális irányítást biztosít. Könnyű súlya (535g) csökkenti az izomfeszültséget. Jellemzők
2400 W Nagyon hosszú élettartam és nagy teljesítményű Olasz AC motor Légsebesség: 172 km / h 535 g Ion technológia 6 mm-es koncentrátor fúvókák x 60 mm és 6 mm x 75 mm Venturi-effektussal: + 20% teljesítmény Kivehető hátsó szűrő a gyors és egyszerű karbantartáshoz Professzionális kábel 2,70m Caruso HQ: Fedezze fel ennek a rendkívül hatékony hajszárítónak az előnyeit a rendkívül gyors szárítás érdekében! Nagyon nagy teljesítményű váltóáramú Olasz motor. Ezt a motort intenzív professzionális használatra tervezték, és optimális szakmai teljesítményt nyújt. 83 m3 / h és 1366 Pa légnyomást generál. 172 km / h légsebességgel jelentősen csökkenti a száradási időt és energiát takarít meg. Nagy teljesítményű fűtőelem. A fűtési zónák optimalizálása az állandó és egyenletes hőmérséklet helyreállítása érdekében. A fűtőelem teljesítménye 6,4 gramm szárított víz / perc szárítási együtthatót biztosít. Átlagos hőmérséklet : 85 ° C 25 mm-nél koncentrátor csúcsa nélkül, és legfeljebb 140 ° C-on koncentrátor csúcsával (maximális sebességnél). 100% professzionális fogantyú A Caruso-HQ új fogantyúval rendelkezik, amely optimalizálja a hajszárító általános egyensúlyát. Rendkívül kompakt és kiegyensúlyozott kialakítása és könnyedsége tökéletes professzionális eszközzé teszi, amely segít a mozgásszervi betegségek és a foglalkozási megbetegedések leküzdésében. Ideális esetben a súlypont tengelyében van profilozva a kiegyensúlyozott tapadás érdekében. Ergonomikus alakja megfelel a tenyérnek, miközben rögzíti a hüvelykujj és a mutatóujj közötti fogást. Ezt a fogantyút kifejezettenintenzív használatra tervezték. Nagy teljesítményű tápkábel Ezzel az új fogantyúval egy új, az előzőhöz képest háromszor erősebb tápkábel-csatlakozás érkezik, amelynek minősége már kiváló volt, mert már több mint 60 000 hajlítást tett lehetővé sérülés nélkül (ezen a területen 10 000 hajlítás szükséges). Ez az új rögzítés több mint 200 000 hajlítást támogat sérülés nélkül. A tápkábel törésproblémái, amelyek a professzionális hajszárítók egyik legfőbb minőségi problémáját jelentik, ez a javulás jelentős előnyt és vitathatatlan előnyt jelent a fodrász szakemberek számára, akik egész nap hajszárítóval dolgoznak. Hajápolás és szépségápolás A központi iongenerátor lehetővé teszi a keletkező negatív ionok millióinak mély hatását, és eloszlatja a haj felületén jelenlévő statikus elektromosságból eredő feszültséget. Az ionos technológia haját rugalmassá, fényessé, rendkívül jól kezelhetővé és statikus elektromosságtól mentessé teszi. Egy kis hideg levegő + egy állandó helyzet a folyamatos hideg levegőhöz tökéletes fényt nyújt a hajnak, valamint tökéletesen rögzíti és megtartja az eredményt. Rugalmasság és irányítás 6 hőmérséklet- és sebességbeállítási szint. Két 6 mm x 60 mm és 6 mm x 75 mm vékony koncentrátor. Venturi effektussal a haj szárításának és formálásának sokoldalúbbá tételéhez.
A képen található egyéb termék illusztráció!Az ajánlat 1db hajszárítóra és a hozzá tartozó 2db szűkítőre érvényes!
BaByliss Pro Caruso-hq hajszárító 2400W ionos

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Samponok
Hajpakolások balzsamok
Hajformázók, hajgöndörítők
Hajcsavaró, csipesz
Hajfésű Hajkefe
Fodrász olló borotva
Hajvágó trimmelő
Hajvasalók
Hajwax hajzselé
Hajvégápoló

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk