0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSmink Púderek Revers Krémpúder Very Matt 60 ml 13

Revers Krémpúder Very Matt 60 ml 13

Revers Krémpúder Very Matt 60 ml 13
Kategória: Smink > Púderek
Cikkszám:5902114881627_10249_revers
Szuper ár:
550 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Revers Krémpúder Very Matt 60 ml 13 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
KRÉMPÚDER - VERY MATT CREME ALAPOZ" Az egyedülálló "Very Matt Creme" krémpúder alapozó egész nap láthatatlanná, természetessé és figyelemre méltóan mattá teszi a sminket. A modern formula könnyen eloszlik a bőrön, hogy elfedje a bőrhibákat és kiegyenlítse a bőr textúráját. Az arcbőr tökéletesen természetes lesz, és nem csillog egész nap. Az alapozó kevésbé láthatóvá teszi a pórusokat. Egyéb Információk: x Több információért keresse az ügyfél szolgálatunkat a +36 30 263 9515 számon, vagy írjon nekünk az info@iromix.hu  e-mail címre! Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődik. Ezért is fontos a számunkra a véleménye, hogy még jobban ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Küldjön nekünk e-mailt a pozitív, vagy esetleg negatív visszajelzésével , hogy a Neko.hu  web shop színvonala továbbra is a lehetőleg legmagasabb legyen. A termékekről általában: Termékeink jelentős része lengyel eredetű. Ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó " a minőséget illetően. A kint már elterjed, vagy épp piacra került, legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon. Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt és az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azoknak a minősége garantált. x
Revers Krémpúder Very Matt 60 ml 13

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk