0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházArcápolás Szérumok Revers Arcszérum és nyakkivágás szérum hialuronsav 10ml

Revers Arcszérum és nyakkivágás szérum hialuronsav 10ml

Revers Arcszérum és nyakkivágás szérum hialuronsav 10ml
Kategória: Arcápolás > Szérumok
Cikkszám:5902815117407_11780_revers
Szuper ár:
1 550 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Revers Arcszérum és nyakkivágás szérum hialuronsav 10ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Arcszérum és nyakszérum hialuronsavval - Hidratáló szérum az arc, a nyak és a dekoltázs napi ápolásához, 4D hialuronsav, taurin és acai-kivonatokkal Az Arcszérum és nyakszérum hialuronsavval nagy dózisú hatóanyagokat tartalmaz - 4D hialuronsavat, taurint és acai-kivonatokat, amelyek mély és hosszan tartó hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek. A 4D hialuronsav: négy különböző tulajdonságú nátrium-hialuronát típus kombinációja, háromdimenziós hálózatot hoz létre, amely a bőr egyes rétegeire hat, összegyűjti a vizet kívülről és mélyen a bőr belsejében tartja, így erősíti és javítja a bőr szerkezetét, eljutva annak legmélyebb rétegeibe is. megakadályozza a túlzott kiszáradást, miközben fenntartja az optimális hidratáltsági szintet, a bőrt rugalmassá és simává teszi. A taurin: regenerálja a bőr szerkezetét és javító hatással bír, még a mélyebb rétegekre is hat. megakadályozza a túlzott nedvességvesztést, és ennek köszönhetően optimális szinten tartja a hidratáltsági szintet, ugyanakkor rugalmassá és simává teszi a bőrt. regeneráló hatású, csökkenti a fáradtság jeleit, visszaadja a vitalitást és a természetes ragyogást. serkenti a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős sejten belüli folyamatokat. Az Acai-kivonat: fiatalító és antioxidáns hatású - láthatatlan gátat hoz létre, amely védelmet nyújt a külső tényezők és a szabad gyökök negatív hatása ellen, feszesíti és tonizálja a bőrt, serkenti annak természetes regenerációs folyamatait. Különösen száraz, dehidratált és érzékeny bőrre ajánlott. Összetevők: Aqua (Water), Taurine, Glycerin, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum (Fragrance), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin,, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Tocopherol. Egyéb Információk! x További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat  lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu  email címre! Rólunk röviden: Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével , hogy a Neko.hu  webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen! A termékekről általában: Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált. x
Revers Arcszérum és nyakkivágás szérum hialuronsav 10ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk