0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvágó trimmelő BaByliss Beard Trim Akkumulátoros szakállvágó

BaByliss Beard Trim Akkumulátoros szakállvágó

BaByliss Beard Trim Akkumulátoros szakállvágó
Cikkszám:bat811e_alveola
15 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Beard Trim Akkumulátoros szakállvágó készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Fedezd fel a borotválkozásban lévő kalandot és felejtsd el a velejáró mindennapi szenvedést! Alkosd meg a saját stílusod!
Penge típusa:  rozsdamentes acél *Ez az akkumulátoros szakállvágógép, csúcsminőségű rozsdamentes acél pengékkel van felszerelve, ezáltal a vastag szálú szakállal is könnyedén megbirkózik. Penge szélessége: 35mm A pengék eltávolíthatók, ezáltal könnyen tisztíthatóak. Töltési idő, vezetéknélküli működés: A készülék csak vezeték nélkül használható. A teljes töltési idő 8 óra, mely 60 perc vezeték nélküli működési időt biztosít. Vágáshossz: 40 féle méretben Válogass kedvedre a könnyen kezelhető 40 féle vágáshossz között 0,5mm-es precizitással! Beállítható vágáshossz mérete: 0,5-20mm között Toldó fésűk száma: 1db A levehető vágásirányító 1-20mm között alkalmazható.
Hossz szabályozás: barázdált tekerővel egyszerűen és kényelmesen. Egyéb jellemzők: -LED jelzőfény -eltávolítható és mosható pengék -szőrszál gyűjtő rendszer (A szőrszálgyűjtő rendszer összegyűjti a lehulló szőrszálak nagy részét.) Plusz kiegészítő: -tisztítókefe
FIGYELEM! Mielőtt első alkalommal használja a készüléket, töltse 16 órán keresztül! Helyezze a dugós csatlakozót a készülékbe, és csatlakoztassa az adaptert a konnektorba. Ellenőrizze, hogy a készülék ki van-e kapcsolva.
Az akkumulátorok optimális élettartama érdekében a vágógépet körülbelül 3 havonta teljesen le kell meríteni, majd 16 órán át folyamatosan tölteni kell.
Szakállvágó méretei: -vastagság: 35mm -szélesség: 37mm -hosszúság: 152mm A további információban szereplő adatok a dobozra vonatkoznak! Szakállvágó súlya: 136g *Figyelem:  Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
BaByliss Beard Trim Akkumulátoros szakállvágó

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk