0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSzőrtelenítés Gyanta Gyanták X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok arcra - 12db

X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok arcra - 12db

X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok arcra - 12db
Cikkszám:xe9245_alveola
Szuper ár:
990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok arcra - 12db készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.
Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a szőrtelenítést a bajusz, és az áll területein. Bárhol, bármikor használható, mert a gyantacsíkok szétválasztásához nem kell azokat összedörzsölni vagy melegíteni. Gyantázás után a bőr selymesen lágy és kellemes gyümölcsös illatú lesz. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt.
A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
Doboz tartalma: 12 db X-Epil gélgyantacsík (6 db kétoldalas), 2 db gyantázás utáni olajos törlőkendő
Miért válaszd az X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkokat?
prémium minőség, könnyű és kényelmes használat, a szőrtelenítés bárhol, bármikor elvégezhető, normál és érzékeny bőrűek is alkalmazhatják, selymes és puha bőrt eredményez, akár 28 napig tartó simaság, kellemes gyümölcsös illatot hagy maga után. Bőrbarát formula:




Használati utasítás:
1.Győződj meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie. Célszerű gyantázás előtt hintőport használni, amely felszívja a nedvességet. Óvatosan válaszd szét a csíkokat. A csíkot a tenyereddel vagy ujjbegyeiddel erős nyomással vidd fel a gyantázandó területre, és határozott mozdulatokkal simítsd át 3-4 alkalommal a szőrnövekedéssel megegyező irányba. Egyik kezeddel feszítsd meg a bőrt, a másik kezeddel a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot, a bőr közelében maradva. A bőrön maradt gyanta eltávolításához használd a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt. A csíkok újra felhasználhatóak, amíg el nem veszítik szőrtelenítő hatásukat. A gyantázás során igénybevett bőrfelület nyugtatására és hidratálására javasolt az X-Epil szőrtelenítő gél használata.
X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok arcra - 12db

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették
Gyantázás előtt és után
Gyantázó készülékek

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk