0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók BaByliss Super Smooth 235 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (24x120mm)

BaByliss Super Smooth 235 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (24x120mm)

BaByliss Super Smooth 235 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (24x120mm)
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bast391e_babyliss
Szuper ár:
25 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Super Smooth 235 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (24x120mm) készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az extra hosszú, turmalin-kerámia bevonatú simítólapok és az ION funkció együttesen hihetetlenül egyenes és fényes hajat eredményez. A precíz, digitális hőfokszabályozóval mindenki könnyedén megtalálhatja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet 140°C - 235°C között.
Hajvasaló simító lapjának bevonata : Tourmaline-Ceramic * A Tourmalin-kerámia segítségedre lesz az egyenletes hőmérséklet kibocsátásban. Negatív ionizáló hatású, ellenálló, ultra sima felület, mely könnyedén csúszik a hajszálakon és fényes, puha hajat eredményez Simítólapok szélessége : 24mm A simítólapok hosszúsága:  120mm A hőmérséklet 6 fokozatban szabályozható:  140-160-180-200-220-235 °C között Felmelegedési idő:  30 másodperc Ultragyors felfűtésnek köszönhetően már 30 mp után használatra kész. ION funkció:  Biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását. Az ION és Kerámia együttes hatása simítja a hajat szárítás közben a gyönyörű, fényes végeredmény érdekében. Jellemzők: -extra hosszú simító lapok -ki-be kapcsoló gomb -gyors felmelegedés -Advanced Ceramics ™ fűtési rendszer, amely minden hajtincsen egyenletesen magas hőt tart fenn hajformázás közben -hőálló alátét -Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 72 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem szükséges aggódni! -hőkész állapotjelző -LED jelzőfény
FIGYELEM!  Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra.
A készülék bekapcsolása automatikusan aktiválja az ionos technológiát. Az ionok felszabadulása a nyílásokból enyhe zümmögő hangot idéz elő, ez teljesen normális.
ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
A készülék lehető legjobb állapotának megőrzése érdekében tartsa be a következő lépéseket:
Ne csavarja a tápkábelt a készülék köré, hanem lazán hajtsa össze a készülék mellett. Mindig húzza ki a csatlakozóból használat után. A lapok megfelelő állapotának megőrzése érdekében tisztítsa meg azokat egy puha, nedves (nem szappanos) ronggyal. Ne karcolja meg a lapokat. Vezeték hossza:  2,5m (forgó kábel) Hajvasaló méretei nyitott állapotban : Magasság: 79mm Hosszúság: 344mm Szélesség: 30mm (A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!) Hajvasaló magassága zárt állapotban:  30mm Hajvasaló teljes súlya : 0,269kg Feszültség és teljesítmény--  230V~50-60Hz /42W *Figyelem : Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
BaByliss Super Smooth 235 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (24x120mm)

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk