0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSmink Alapozók Revers colors day krémpúder 50ml 33

Revers colors day krémpúder 50ml 33

Revers colors day krémpúder 50ml 33
Kategória: Smink > Alapozók
Cikkszám:5902114882044_3180_revers
Szuper ár:
990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom Többféle elérhető >>>
Ajánljuk
A Revers colors day krémpúder 50ml 33 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Colors Day krémpúder, alapozó A Colors Day könnyű krémpúder, alapozó közepes fedést biztosít a hibátlan, természetesen ragyogó bőrért, erős hidratáló tulajdonságokkal. A színes pigmentek szaténos filmréteget képeznek a bőrön, így a smink természetes végeredményt kap. Hibátlan eredmény, csíkozódás és nehézkesség nélkül. 4 árnyalatban kapható: 31. Természetes 32. Bézs 33. Barack 34. Bronz Egyéb Információk: x Több információért keresse az ügyfél szolgálatunkat a +36 30 263 9515 számon, vagy írjon nekünk az info@iromix.hu  e-mail címre! Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődik. Ezért is fontos a számunkra a véleménye, hogy még jobban ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Küldjön nekünk e-mailt a pozitív, vagy esetleg negatív visszajelzésével , hogy a Neko.hu  web shop színvonala továbbra is a lehetőleg legmagasabb legyen. A termékekről általában: Termékeink jelentős része lengyel eredetű. Ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó " a minőséget illetően. A kint már elterjed, vagy épp piacra került, legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon. Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt és az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azoknak a minősége garantált. x
Revers colors day krémpúder 50ml 33

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Többféle elérhető:
Revers colors day krémpúder 50ml 1 tálca = 12db
Elfogyott
12 925 Ft
Revers colors day krémpúder 50ml 31
Elfogyott
990 Ft
Revers colors day krémpúder 50ml 32
Elfogyott
990 Ft
Revers colors day krémpúder 50ml 33
Elfogyott
990 Ft
Revers colors day krémpúder 50ml 34
Elfogyott
990 Ft
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk