0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajformázók, hajgöndörítők BaByliss Advanced Ceramic hajsütőpálca, 10mm, rosegold kivitel

BaByliss Advanced Ceramic hajsütőpálca, 10mm, rosegold kivitel

BaByliss Advanced Ceramic hajsütőpálca, 10mm, rosegold kivitel
Cikkszám:bac449e_babyliss
Szuper ár:
16 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A BaByliss Advanced Ceramic hajsütőpálca, 10mm, rosegold kivitel készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az extra hosszú, kvarc-kerámia bevonatú hajformázó ideális hosszabb hajhossz esetén is.
Sütőpálca bevonata:  Quartz-Ceramic * A készülék kvarc-kerámia bevonata használat során egyenletes hőfoktartást és hőeloszlást biztosít, fokozottabb védelmet nyújt vékony szálú haj esetén is.
A sütőpálca átmérője: 10mm, XS méret
A hőmérséklet 6 fokozatban szabályozható: 160-170-180-190-200-210°C között A precíz, digitális hőfokszabályozóval mindenki könnyedén megtalálhatja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet.
Felmelegedési idő : 30 másodperc Egyéb jellemzők: -ki-be kapcsoló gomb -Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. -Hőkész állapotjelző/ működést jelző lámpa -Vezeték hossza:  2,5m (körbe forgó kábel) -Feszültség és teljesítmény--  230V~50-60Hz /25W -Hőálló kesztyű és a hidegen maradó fogórész-àegyüttes használata biztonságossá teszi a használatot a kéznek - Hőálló alátét -Digitális LED kijelző
A hajsütőpálca pontos méret adatai: -Magasság:  24mm -Hosszúság : 372mm -Szélesség : 24mm -Készülék súlya:  0,312kg  A további információban található adatok a dobozra vonatkoznak!
*Figyelem:  Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
BaByliss Advanced Ceramic hajsütőpálca, 10mm, rosegold kivitel

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk