0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSzőrtelenítés Gyanta Gyantázó készülékek X-Epil Sensation Epilátor 18 csipeszes

X-Epil Sensation Epilátor 18 csipeszes

X-Epil Sensation Epilátor 18 csipeszes
Cikkszám:xe9500_xepil
10 000 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A X-Epil Sensation Epilátor 18 csipeszes készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Az érzékien sima testrészek varázslatos érzésével ajándékoz meg az X-Epil Sensation epilátora, mely könnyedén szabadít meg a nem kívánatos szőrszálaktól, akár 4-6 hétig tartó eredmények mellett.
A 18 csipeszes görgőfejjel ellátott eszköz testrésztől függetlenül könnyen és hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szőrszálakat is. Használhatod a lábakon, karokon, hónaljakban és a bikini vonalon is, az eredmény mindig ugyan az lesz. Hosszan tartó símaság, mely akár 4-6 hétig is kitart. Az ergonómiailag tervezett fej a szőrtelenítést élménnyé varázsolja, az eszköz könnyű súlya miatt pedig nem fárasztja a kezet. Az akkumlátorral, vagy vezetékről is működtethető eszköz hatékonyan teszi a dolgát akkor is ha kedvenc sorozatodat nézve ráérsz, de akkor is ha egy randira sietsz. 
18 csipesz, mely tartósan szőrtelenít
Az epilátor hatékonyságának titka abban rejlik, hogy a gyantázáshoz hasonlóan a szőrszálakat a szőrtüszőkből kitépve roncsolja azok gyökerét, így a kihúzott szálak helyén nehezebben, gyengébben, vagy egyáltalán nem nőnek ki újabak. Az X-Epil sensation 18 csipesze és változtatható forgási sebességű feje a szőr erősségétől függetlenül hatékonyan húzza ki a szálakat, így biztosítva tökéletes epilálási élményt és akár 4-6 hétig tartó eredményeket.
Vezetékes, vagy akkumlátoros használat a maximális kényelemhez
Az X-Epil Sensation epilátort saját igényeid szerint használhatod vezetékkel, vagy vezeték nélkül is. Ha van időd és ráérsz, akkor használd a vezetékes üzemmódban. Ha viszont nem szereted a zavaró vezetékeket, vagy éppen távol vagy a legközelebbi konektortól, akkor akkumlátorról is üzemeltetheted akár 40 percig is.
Könnyen eltávolítható fej a tökéletes higiénia megőrzéséhez
Ahhoz, hogy alkalomról alkalomra megfeleő higiénia mellett szőrteleníthess az X-Epil Sensation epilátor feje könnyen eltávolítható és kitisztítható. Az esetlegesen benne ragadt szálakat finom sörtéjű kefével eltávolíthatod, de akár folyó víz mellett ki is moshatod. Fontos, hogy ha vízet is használsz a tisztításhoz, akkor várd meg, hogy a fej teljesen megszáradjon mielőtt újra használod.
Miért válaszd az X-Epil Sensation epilátort:
18 csipeszével hatékonyan távolítja el a legerősebb szőrszálakat is Használható a lábakon, karokon, hónaljakban és a bikini vonalon Akkumulátorral 40 percig, vezetékkel pedig korlátlan ideig használhatod 2 sebességfokozatával mindig a rendelkezésre álló idődnek megfelelően szőrteleníthetsz Feje könnyen eltávolítható, így egyszerűen tisztán tarthatod Kialakítása miatt könynen illik a kézbe Pehely könnyű, így hosszabb idő alatt sem fárasztja a kezet Szőrtelenítési hatékonysága a gyantákéval vetekszik Ne használd az epilátort:
Ha a bőr gyulladt Napozás, szoláriumozás után közvetlenül, vagy amíg a bőrpír meg nem szűnik Nyílt sebek felett Vírusos, gombás, bakteriális bőrfertőzések meglétekor Vérzékenységet fokozó gyógyszerek szedése alatt Cukorbetegség esetén TIPP: A bőr szőrtelenítés utáni megnyugtatásához használd az XE9211 nyugtató gélt, vagy az ATP0120 Eredeti Aloe Vera gélt. Ha pedig hajlamos vagy a szőrbenövésre, akkor egészítsd ki a kezelést az XE9220 szőrbenövést megelőző folyadékkal.
X-Epil Sensation Epilátor 18 csipeszes

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Gyantalehúzók
Gyanták
Gyantázás előtt és után

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk