0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHigiénia Intim higiénia X-Epil Intimo Intim mosakodógél - sensitive 250ml

X-Epil Intimo Intim mosakodógél - sensitive 250ml

X-Epil Intimo Intim mosakodógél - sensitive 250ml
Kategória: Higiénia > Intim higiénia
Cikkszám:xe9312_xepil
Szuper ár:
900 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A X-Epil Intimo Intim mosakodógél - sensitive 250ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Biztosíts természetes védelmet és ápold a lehető leggyengédebben intim területeidet az X-Epil Sensitive intim mosakodógéllel, mely érzékeny bőrökhöz kifejlesztett formulájával nem csak bőrbarát módon tisztít, hanem hatékonyan nyugtatja is az irritációnak kitett területeket.
Használhatod az intim zónák mindennapos tisztításához, valamint a bőr természetes védekező képességének a támogatásához. Biztos lehetsz abban, hogy selymesen lágy, szenzitív formulájával a legérzékenyebb, irritációnak kitett bőrfeleületeket is hatékonyan nyugtatja és ápolja. De segítségül hívhatod a nem kívánatos szőrszálak borotvával történő eltávolításához is, hiszen a szőrszálakat puhítva megkönnyíti azok eltávolítását és segíti a borotva fej könnyebb siklását a bőrfelszínen.
Tejsav a természetes pH megőrzéséhez
A mosakodó gél tejsav összetevőjének pH értéke szinte azonos az intim területek savas pH értékével, így bőrazonos módon támogatja a különféle fertőzésekkel szembeni védelmet.
Tápláló, hidratáló és bőrnyugtató Aloe Vera
Az X-Epil Intimo Sensitive mosakodógélben megtalálható aloe vera multifunkciós hatásával ideális az érzékenyebb bőrök azonnali nyugtatásához, hidratálásához, táplálásához és a regenerációs folyamatok felgyorsításához. Több száz természetes összetevőjével, vitaminjaival, ásványi anyagaival, nyomelemeivel, esszencális aminosavaival, mono és poliszacharidjaival és megannyi más alkotóelemével segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, értékes tápanyagaival támogatja annak regenerációs folyamatait.
Allantoin a bőrnyugtatáshoz és irritáció csökkentéshez
A mosakodó gél allantoin hatóanyaga gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásával segíti a kipirosodott, irritációnak kitett bőrfelületek megnyugtatását. Ugyanakkor a bőr kisebb hámsérüléseinek "gyógyulási folyamatait támogatva fokozza a bőr mihamarabbi regenerációját.
Miért válaszd az X-Epil Intimo intim mosakodó gélt:
Segít megőrizni az intim területek egészséges egyensúlyát Gyengéden tisztít és ápol Sensitive formulájával a legérzékenyebb bőrök ápolásához is ideális Tejsav tartalmával segít megőrizni az intim területek pH értékét Aloe vera összetevője nyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt Allantoin hatóanyaga nyugtatja a bőrt, mérsékli az kisebb irritációkat Bármikor használhatod, ha tisztálkodnál, vagy egyszerűen csak felfrissülnél Nem csak az intim zónában, hanem akár az egész testen is alkalmazhatod Segítségül hívhatod borotva használathoz, mivel puhítja a szőrszálakat és elősegíti a borotva fej siklását 250ml-es gazdaságos kiszerelése tökéletes választás a mindennapos használathoz Bőrbarát formula:
Dermatológiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában Alkáli szappan mentes, nem szárítja a bőrt Színező anyag mentes Használat: kis mennyiséget oszlass el a megnedvesített intim területen, majd alaposan öblítse le.
X-Epil Intimo Intim mosakodógél - sensitive 250ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk