0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajformázók, hajgöndörítők BaByliss Pro EP TECH kreppelő 38mm

BaByliss Pro EP TECH kreppelő 38mm

BaByliss Pro EP TECH kreppelő 38mm
Cikkszám:bp2658e_babylisspro
28 800 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Pro EP TECH kreppelő 38mm készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
EP Technológia 5.0 Az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technika lényege a mikrométer nagyságú fémes részecskék rétegének galvanizálása, melynek köszönhetően a hajformázó felületén egyenletesen oszlik el a hő, magasabb a hő ellenállás és megszűnik a hajszálakat roncsoló súrlódás.
Az EP 5.0 technológiájú simítófelület így:
3x keményebb és tartósabb 3x simább Tökéletes, tartós eredmény Megőrzi a haj integritását Puha és fényes haj Az egyenletes hő eloszlás, azonnali eredményt és hosszan tartó frizurát biztosít P rofesszionális fodrászíti felhasználásra ajánljuk, mert:
Extrém tartósságot kínál Tökéletes kopásállóság jellemzi (vegyipari termékek és a magas hő ellen is) A teljes felületen egyenletes hő elosztásnak köszönhetően gyorsabb és tartósabb az eredmény Használója idő és energiát takarít meg Advanced Heat Management rendszer
A BP2658E kreppelő a BaByliss PRO termékekben már bizonyított "Advanced Heat Management ™  hőmérsékletszabályzó automatika továbbfejlesztett változatát tartalmazza, mely a beállított hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikai kontrollját biztosítja. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék azonnali felmelegítést, magas hőmérsékletet, +-0,5°C pontosságú hőmérséklet stabilitást és gyors reakció időt biztosít.
Univerzális eszköz A 38 mm-es széles lapok lehetővé teszik, hogy bármilyen hosszúságú hajon (rövid, közép hosszú, hosszú ) tökéletes eredményt érjünk el.
A hőmérséklet szabályozó ( 150 °C és 230 °C között) miatt bármely hajtípushoz lehet használni a leginkább sérülékenytől a legnehezebben kezelhetőig, a legvékonyabb szálútól a legvastagabbig, minden hajtípusnál természetes simaságot eredményez.
Biztonságos és energiatakarékos.
Lezáró rendszere segíti a könnyebb tárolást és jobban védi a lapokat, ill. még gyorsabb felfűtést eredményez.
Termékjellemzők:
38mm-es EP Technology 5.0 lapok lebegő lapok (egyenletes nyomás) Advance Heat Management System (azonnali felmelegedés) Hőmérséklet szabályozó gomb " 5 hőfok (150 °C és 230 °) Lezáró rendszer (könnyebb tárolás, védelem, biztonság) Forgó tápkábel Hőálló alátét Be/ki kapcsoló gomb
BaByliss Pro EP TECH kreppelő 38mm

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk