0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSmink Ecsetkészletek Stella fantasia sminkecset készlet 12db-os bőr tokban 19035 1 szett

Stella fantasia sminkecset készlet 12db-os bőr tokban 19035 1 szett

Stella fantasia sminkecset készlet 12db-os bőr tokban 19035 1 szett
Kategória: Smink > Ecsetkészletek
Cikkszám:03020804204101013_stellafantasia
Szuper ár:
15 690 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A Stella fantasia sminkecset készlet 12db-os bőr tokban 19035 1 szett készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
FANTASIA SMINKECSET KÉSZLET 19035
Igazi profi ecsetkészlet a profi smink elkészítéséhez 12 ecsettel, praktikus zárható és könnyen tisztán tartható bőrtokban. Lehetsz kezdő, vagy tapasztalt sminkes, ez a szett nem hiányozhat a készletedből, ha tökéletes eredményre vágysz. Extra finomságú szőrszálak a krémes és a por állagú anyagok felvitelére egyaránt alkalmas. Nem tapad bele az alapozó és a korrektor, viszont a finom porszemcséket a szőrszálak felveszik tehát púderezésnél, szemhéj sminknél szépen adagolja a fölvett mennyiséget. A különböző méretű, elegáns ecsetek tökéletesen alkalmasak a legkülönfélébb sminkelési feladatokra, például alapozásra, pirosításra vagy éppen a szemöldök festésére.

A készlet tartalma:

Kétféle alapozó ecset ideális, hogy egyenletes felületet és kifogástalan megjelenést biztosítson.

Lapos Alapozó ecset ideális, folyékony alapozók és krémállagú pirosítók felvitelekor. hogy egyenletes és kifogástalan megjelenést biztosítson. Ez a magas minőségű szintetikus szálas ecset kitűnő teljesítményt nyújt. Használja az alapozó felhordására,simító mozdulatokkal dolgozzunk,könnyen oda férünk a szem alatti területekhez a szemhéjhoz és az orrtőhöz.
Tömör Alapozó ecsetet át tudjuk dolgozni,precízebbé tökéletesebbé tudjuk tenni a munkánkat, kifogástalan felvitel a kettős szintetikus szálak egyedülálló kombinációjának köszönhető, melyek nem szívják magukba a terméket, hanem teljesen teljes egészében a bőrön hagyják azt, ezzel garantálva a pontos és egységes alkalmazást. Nagy teljesítményű alkalmazáshoz. Körkörös mozdulatokkal dolgozzunk.
Púderecset a legnagyobb fejű ecset, könnyedén felveszi a púder finom szemcséit a szőrszálak közé engedi és fokozatosan adagolja. Bronzosítók és púderek felhordására használható. Ez az ecset kiváló minőségű, lágy és selymes szintetikus szálakkal rendelkezik, kerekített és bolyhos szálvégekkel. Speciálisan por alakú formulák kifogástalan felvitelére tervezték, arcra és testre.
Kontúrozó,csontosító ecset speciális ecset, ami maximálisan kiszolgálja a mai igényeket, hiszen ma már nem csak profi sminkesek formázzák az arcot kontúrpalettából. A hétköznapi életben is szívesen alkalmazzák, főleg fiatalok. A formája egészen különleges, a puha, tömött ecset széleskörű használhatóságot tesz lehetővé, ami nagyon megkönnyíti az arc formázását, tudunk vele határozott vonalat húzni (pl arccsont alá) , satírozásra összedolgozásra is kiválóan alkalmas.
Pirosító ecset a por állagú pirosítók egyszerűbb felviteléhez alkalmazható. Ez az ferdén vágott, tömör ecset kiváló minőségű, lágy és kompakt szintetikus szálakkal rendelkezik. Szögletes alakja megkönnyíti a felhordást, gyönyörűen siklik az arccsonton. Pontosan annyi pirosítót tudunk felvinni vele amennyi szükséges.
Korrektor ecset Lapított, íves végű korrektor felvitelére szolgáló ecset. Anyaga szintetikus műszál, amely könnyen tisztítható, a krémes anyagok felvitelére kiválóan alkalmas, formájának köszönhetően remekül alkalmazkodik szem körüli részek vonalára.
Korrektor ecset Kétféle méretben áll a rendelkezésünkre, amelyekkel könnyen odaférünk a szem alatti területekhez, szemhéjhoz. Ovális formájának köszönhetően átöleli a mozgó szemhéjat, gyorsan és könnyedén készíthetünk egy teljes vagy félkör satírt.
Satírozó ecset (banán) satírozó ecset a por állagú szemhéjfestékek felvitelére alkalmazható. a szemhéjon vagy szempillák mentén történő precíz termékfelvitelhez alkalmas. Tökéletesen beilleszkedik a szemhéj legmélyebben lévő részére, amelyet mélyítő vagy banán vonalnak is nevezhetünk. A nappali smink elkészítésénél elengedhetetlen, hiszen az soha nem vonala, csakis satíros. Az alsó szempilla vonal alatt is használhatjuk.
Precíz ecset Nagyon vékony éles vonal rajzolható vele, Tus ecset lapos, szögletes hegyű ecset. Kiváló minőségű szintetikus szálakból készült. Gél állagú szemhéjtus felviteléhez használható, nedves ecsettel szép precíz vonal készíthető a szempillák tövében vagy az ajakvonalon.
Szemöldök ecset Ferdén vágott tömör lapos ecset, por állagú szemfestékek felvitelére használható.
Szemöldök spirál A szemöldök spirál ecset kiválóan használható a rakoncátlan szemöldök helyreigazítására. Sörtéi merevek és formára fésülik a szemöldököt
Rúzsecset Szintetikus szőrből készült kontúr ecset, sűrű tömött sörtékkel, kúpos véggel. Az rúzsokat szabályosan és precízen tudjuk vele felvinni.
Az ecsetek tisztításához használj ecsettisztító folyadékot. Fontos hogy az ecseteket mindig tokban tartsuk így őrizhetjük meg a ecsetek szálainak speciális formáját. Az ecsetek anyaga szintetikus, finom
Stella fantasia sminkecset készlet 12db-os bőr tokban 19035 1 szett

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk