0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Húzz tökéletes tusvonalat: útmutató lépésről-lépésre

Azt hiszem, hogy mindenki nevében nyugodtan leírhatom, hogy a tusvonal az örök kedvencünk, és ez az, aminek elkészítését mindenáron meg akarjuk tanulni! Személy szerint ennek megrajzolása nélkül nem kezdek neki egyetlen napnak sem.


Kép forrása: mayigingphoto/depositphotos.com


Egyszerűen imádom, hiszen óriási cica szemeim lesznek tőle. Az elkészítése sem ördöngösség, ha van már némi rutinunk, akkor körülbelül 1,5 perc alatt meg lehet rajzolni, aztán csak feldobunk egy szempillaspirált, és máris jól indul a nap!

Nem minden szemformának áll jól azonban ez az aprócska kis vonal. A rejtett szemhéjú hölgyek sajnos hiába áhítoznak róla, számukra az a rossz hírem, hogy az ő esetükben ez nem nyújt praktikus viseletet.

A dicsőített tusvonalunk legnagyobb viselője Marilyn Monroe volt, akiről ugye a cicaszem és a vörös rúzs egyből eszünkbe jut. Az ő szemére felrajzolt tusvonal a nagybetűs tusvonal tökéletes megtestesítője.

Lássuk, milyen fajtákat különböztethetünk meg!

Szemceruza: A fekete szemceruza az a sminkeszköz, ami mindenki tarsolyában megtalálható. Ha tust akarunk húzni vele, akkor szerezzünk be ebből egy vízállót, mely szilikont is tartalmaz. Használjuk ezt! Ha valami nagyon lágy, krémes termékkel dolgozunk, abban az a buktató, hogy akkor a tusvonalunk mindenhova elcsúszik-lecsúszik nap végére, és csak ott nem látjuk majd tisztán, ahova azt reggel megrajzoltuk.

Eyeliner Pen: Ezt a kiszerelést azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik még elég bizonytalanok és nem rendelkeznek kellő rutinnal a tusvonal megrajzolásában. Olyan, mint egy filctoll, könnyű vele dolgozni. Hátránya az, hogy hamar kiszárad a festék belőle, szóval nem igazán gazdaságos a használata.Folyékony tus: Színes folyadék, aminek a felvitelét egy nagyon vékony aplikátorral tudjuk megtenni a tökéletes munka eléréséhez. Ide már gyakorlott kezekre lesz szükség.

Ennek a típusnak van a legintenzívebb színe, és én is ezzel tudom meghúzni a legvékonyabb vonalat. Mint már írtam, ennek megrajzolásához némi tapasztalatra lesz szükségünk, mert rendkívül gyorsan szárad.

Zselés/krémes tus: Pici tégely formában található meg a boltok polcain, ferde vagy egy lekerekített végű kemény sörtéjű ecsettel tudjuk felvinni. Hátránya, hogy nagyon hamar beszárad, ezért használat után egyből zárjuk is vissza a kupakját. Nálam középkategóriás termék, akkor szoktam leginkább használni, ha egy elkészült sminket még inkább hangsúlyozni akarok a tusvonallal.

Száraz tus: Pont úgy néz ki, mint egy szemhéjpúder, funkciójában azonban másabb, hiszen ezt egy nedves ecsettel lehet feléleszteni. Használatához ferde végű ecsetet javaslok, és ha felvittük, középtartós és közepesen erős szín marad.

Tusvonal rajzolásának a lépései

A tusvonal rajzolásakor alapszabály, hogy a tusvonal mindig bentről kifelé vastagodik. A formájának és hosszának megválasztása azonban már rajtatok áll.1. Húzzuk meg az első vonalat kintről befelé (vagy bentről kifelé - ez mindenkinek a saját döntése)! Csináljátok úgy, ahogyan az jobban kézre esik!

2-3. A szemünk külső sarkánál húzzunk egy pici vonalat sréhen!

4. Majd kössük össze azt az első lépésnél megrajzolt vonalunkkal!

5. Legutolsó lépésként pedig satírozzuk be a háromszöget!

Forrás: bien.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk