0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek
  • bebeauty  2016.03.13.

    Szempilla kisokos

    A műszempillák igazán fénykorukat élik, de hát mikor nem vágytak a nők hatalmas, rebegtethető pillákra…már az őskorban is sötétítették, kiemelték a lélek tükrét, manapság pedig legalább egy tucat festék vagy műpilla áll rendelkezésünkre az igéző pillantás eléréséhez. Vegyük őket szépen sorba:
  • bebeauty  2015.08.19.

    Nagynak találod az orrod? Így lehet kisebb plasztika nélkül

    Nem vagy elégedett az orrod formájával? Műtét nélkül is korrigálhatsz rajta, máris mutatjuk, hogyan!
    Az orr alakja nagyban befolyásolja a küllemet, nem véletlen, hogy a legtöbben problémásnak találják ezt a testrészüket, és bármit megtennének azért, hogy változtassanak a formáján.
  • bebeauty  2014.10.02.

    7 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A SZEMCERUZÁRÓL

    Ha ismét végig kellene ülnünk egy matek, vagy egy történelem órát, nem biztos, hogy túlzottan belemélyednénk a tankönyvbe. Persze ha sminktörténelemről van szó, az egészen más.
  • bebeauty  2014.10.01.

    Így sminkelj, hogy 5 évvel fiatalabbnak tűnj! A leghatásosabb színek

    Egy jól megválasztott színnel sokat fiatalíthatsz az arcodon. Megmutatjuk a leghatásosabb árnyalatokat!Nemcsak az öltözködésnél számít, hogy milyen színeket viselsz, a sminkkel is ugyanúgy öregíthetsz vagy fiatalíthatsz a megjelenéseden. Ha jól eltalált színekkel dolgozol, a végeredmény olyan lesz, hogy akár éveket is letagadhatnál a valós korodból. Nézd meg, melyek azok az árnyalatok, amelyektől fiatalabbnak tűnsz!
  • bebeauty  2014.10.01.

    10 nélkülözhetetlen sminkecset, amire minden nőnek szüksége van!

    Fedezd fel a 10 legfontosabb sminkecsetet, amelyek segítségével az otthonod kényelmében is profi sminket készíthetsz magadnak. A tökéletes alapozóecsettől, az indokolatlanul mellőzött szemöldökformáló spoolie-ig, tudd meg, hogy milyen ecseteket kell feltétlenül beszerezned, ha gyorsabbá és hatékonyabbá szeretnéd tenni a reggeli és az alkalmi készülődést.
  • bebeauty  2014.09.20.

    ŐSZI SMINKTRENDEK

    HOGY A KOMOR IDŐ ELLENÉRE TE NE SZÜRKÜLJ BE!

    Beköszöntöttek az esősebb napok, de a sminkekben azért még találkozhatunk vidámabb színekkel. Minden évben megihleti a szakembereket a természet megannyi- főként meleg színű- árnyalata, így ne csodálkozzunk, ha ismét összefutunk a burgundival, az okkersárgával, a méregzölddel vagy a földszínek szinte minden árnyalatával.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk