0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek
  • bebeauty  2016.03.23.

    20 ELKÉPESZTŐ TÉNY A BŐRÖDRŐL

    Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

    Ne aggódj! Ezek az érdekes tények a bőrről segítenek, hogy jól érezd magad a sajátodban.

    Tények a bőrről:
  • bebeauty  2015.07.06.

    Húzódik a bőröd a sok naptól? Ezt kend rá! Hidratáló pakolás

    Az izzadás, az erős napfény nagyon kiszárítja a bőrt, ezért a hétvége lezárásaként használd ezt a pakolást.Reméljük, a hétvégén szorgalmasan kenegetted magad naptejjel, és nem égtél le. A napos nyári hétvége után azonban nem csak akkor van szüksége a bőrnek extra hidratálásra, ha leégett, hiszen a víz és a nap önmagában is szárít. Vasárnap este éppen ezért tegyél fel egy pakolást.
  • Larion Oscar  2015.03.16.

    Legyen a bőröd a szexepiled - nagy tavaszi alapozókörkép

    Vizes vagy sűrűbb állagú? BB vagy CC krém? Folyékony vagy por? Larion Oscar sminkmester tippjei következnek tavaszi alapozóvásárláshoz.
    Igazán bőséges és gazdag a felhozatal a bőrszépítő termékek terén. Nézzük is a választékot, kezdjük mindjárt a modern csodakrémekkel!
  • bebeauty  2015.01.05.

    Húgyúti fertőzés ("felfázás")

    A húgyúti fertőzéseket, vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázást, baktériumok elszaporodása okozza, mégpedig tízből kilenc esetben az E. coli baktérium. Sok nő és kisgyermek életét keseríti meg a makacsul visszatérő hólyaghurut, ezért jó tudni, hogy e kellemetlen probléma kezelésére is van természetes megoldás.
  • bebeauty  2015.01.04.

    10 tipp a karácsony utáni méregtelenítéshez

    A karácsonyi ünneplés jelentősen leterhelheti a szervezetünk, hiszen ebben az időszakban nem csak többet eszünk, hanem az alkoholfogyasztásunk is az átlagos szint fölé emelkedik. A korábbiakban már megírtuk, hogy hogyan kerülheted el az ünnepi súlygyarapodást, most pedig azt is eláruljuk, hogy milyen módszerekkel űzheted ki hatékonyan a karácsonyi és szilveszteri bulik során felgyülemlett méreganyagokat a szervezetedből.
  • bebeauty  2014.11.17.

    Ezek a legerősebb korpa elleni szerek Hideg időben is gyorsan hatnak

    A hideg időben könnyebben előjön a korpásodás, vagy felerősödik a már meglévő probléma. Így kezeld!
  • bebeauty  2014.11.04.

    8 ok, miért kezdd el a mézes arcápolást még ma!

    Tudtad, hogy a méz az egyik legősibb natúr kozmetikum? Évszázadok óta használják, mint szépségszérumot. Kleopátra a tejes fürdő mellett mézzel ápolta testét, Néró császár felesége is tejes-mézes arckrémmel őrizte szépségét.
  • bebeauty  2014.11.03.

    Hogyan fessünk füstös szemeket?

    Hiába használod a legjobb sminktermékeket, ha az alap technikákkal nem vagy tisztában. Vendégbloggerünket Larion Oscart ezért arra kértem, hogy avasson be benneteket a megunhatatlan füstös szemek festésébe. Ha nem szeretnél így kinézni, akkor kövesd Oscar tippjeit!
  • bebeauty  2014.11.03.

    Így tisztítsd meg a tested megvonások nélkül (recept)

    A testben és a szerveinkben lerakódott káros anyagok tisztítására szükség van. Nemcsak napokig tartó tisztító kúrával érhetjük el mindezt, ami (amint tudjuk) akár súlyos megvonásokkal is járhat. Van egy nagyon egyszerű “recept”, ami egy teljesen új testet képes faragni.
  • bebeauty  2014.10.30.

    Korpaűző szódabikarbónás házi sampon, fillérekből

    A szódabikarbóna az egyik legolcsóbb házi szer, amelynek a szépségápolásban is komoly hasznát veheted. Sok hasznos szódabikarbónás praktikát ismerünk. Ezek közül az egyik, kevéssé ismert felhasználási módja, a korpás fejbőr kezelése. De mi is a szódabikarbóna valójában?
  • bebeauty  2014.10.29.

    19 aranyat érő folttisztító praktika- otthon

    Vörösbor ömlött a fehér abroszra? Rágógumi ragadt a szőnyegbe? Már megint magadra öntötted a kávét? Íme néhány folttisztítási praktika – szigorúan vegyszermentesen!

  • bebeauty  2014.10.27.

    4 TIPP A GYORSAN NÖVŐ HAJÉRT

    Úgy érzed belefáradtál a folyamatos könyörgésbe egy gyorsabban növő hajkoronáért? Ne aggódj, a megoldás talán kézenfekvőbb, mint gondolnád.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk